Top

Business

Betrouwbare zakenpartner voor B2B

Zoekt u in Oostende een betrouwbare zakenpartner die garant staat voor een optimaal verblijf van uw klanten en/of leveranciers, dan bent u bij hotel Bero aan het juiste adres.  Als gevestigde waarde met een uitstekend trackrecord werken wij ondertussen al jaren samen met een dertigtal grote en minder grote bedrijven uit de streek.

Het feit dat hotel Bero het meest milieuvriendelijke hotel van Oostende is, vormt eveneens een mooi raakvlak met de ecologische MVO-principes waar steeds meer bedrijven belang aan hechten.  Samenwerken met hotel Bero komt het imago van uw bedrijf ongetwijfeld ten goede.

Onze ervaren receptiemedewerkers staan garant voor een vlot verloop van uw aanvragen. Zij kennen al heel snel de wensen van uw gasten en houden steeds rekening met wat voor uw bedrijf belangrijk is. Maak het u gemakkelijk en geniet van onze professionaliteit met dat vleugje "personal touch"Onze receptie en hotelbar zijn 24/24u open.  Heeft u een taxi nodig, een vroeg ontbijt, een lunchpakket, ... hiervoor kunt u steeds bij de receptie terecht.

Afhankelijk van het aantal overnachtingen die u op jaarbasis bij ons wenst te boeken, kunnen wij u zeer voordelige prijzen voorstellen. Ook voor perfect geregelde seminaries staan wij graag tot uw dienst. Wij kijken er alleszins naar uit om ook met uw bedrijf een goede en aangename samenwerking op te bouwen.

Klik voor meer info of foto’s

Arrangementen

Blijf op de hoogte van alle Bero acties!

Volg Hotel Bero

Heeft u vragen voor Hotel Bero?

Wij maken gebruik van cookies

De website van hotel Bero maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie