Top

Contact

Neem contact met ons op

* Verplichte velden

Hotel Bero

Hofstraat 1a - 8400 Oostende
T 0032 59 70 23 35
E info@hotelbero.be

Zorgeloos parkeren

Wie met de wagen komt, kan zijn auto parkeren in onze veilige private garage.  Bij aankomst parkeert u uw wagen op de laad- en loszone voor het hotel.  U checkt vlotjes in waarna u uw auto in onze garage kunt zetten. Wanneer de heer Bero aanwezig is, neemt hij deze taak met plezier van u over (de autosleutel blijft aan de receptie). Een plaats in onze garage kost 25 euro per nacht en de wagen kan blijven staan tot 12 uur ’s middags op de dag van uw vertrek. Tijdig reserveren is aangewezen want onze garage is snel volgeboekt.

Daarnaast kunt u ook in de straat parkeren of in een van de openbare betaalparkings op wandelafstand van het hotel. Parking Mijnplein ligt op 100 m van het hotel en parking Visserskaai op 400 m.  Aan de receptie wijst men u wel de weg. Er zijn ook verschillende gratis randparkings in Oostende. Op 1 km van Hotel Bero, vlak naast het treinstation, bevindt zich een parkeerterrein dat met de auto bereikbaar is via de Stapelhuisstraat. Hoe u er naartoe rijdt, ziet u in dit filmpje. Vervolgens kunt u Hotel Bero te voet bereiken (12 minuten wandelen). Download het routeplan naar het parkeerterrein naast het station (PDF).

Fietsen

Hotel Bero beschikt jammer genoeg niet over een fietsenstalling maar op amper 250 meter van het hotel bevindt zich een overdekte fietsenstalling met elektrisch oplaadpunt.

Arrangementen

Blijf op de hoogte van alle Bero acties!

Volg Hotel Bero

Heeft u vragen voor Hotel Bero?

Wij maken gebruik van cookies

De website van hotel Bero maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie