Contact

01

Wellness

Kom tot rust in ons wellnesscenter Ninfea

Ons wellnesscenter Ninfea heeft een stoombad, 2 sauna's, een infraroodzitbank, een relaxruimte en regendouches en is gratis ter beschikking voor de hotelgasten. Van 09u00 tot 18u00 kunt u toegang krijgen door dit ten...

Meer informatie

02

Zwembad

Het zwembad is verwarmd en doorlopend open van 9u tot 22u. Zwemkledij is te allen tijde verplicht in en rond de wellness en het zwembad.

Meer informatie

03

On the Rocks Bar

Hotelgasten en niet-hotelgasten zijn 24/24u welkom voor een drankje in onze bar.

Meer informatie

04

Lindores Lounge

Meer informatie

05

Fitness

De fitnessruimte is doorlopend open van 7u tot 22u en u kan er terecht voor zowel cardio- als voor spieroefeningen.

Meer informatie

06

Captain Haddock’s Cabin

Indoor Kinderspeelruimte

Goed of slecht weer, in Captain Haddock’s Cabin voelen de allerkleinsten zich koning(in) te rijk. In deze indoor speelruimte kunnen ze zich uitleven in het ballenbad of op de glijbaan.

Meer informatie

07

Dakterras

Meer informatie

08

Parking

Parking Indigo Zeedijk

Hotel Bero heeft een samenwerking met de ondergrondse Indigo parking Zeedijk op 100m van het hotel. Beschikbaarheid is op aanvraag en kan nooit gegarandeerd worden.

Deze beveiligde ondergrondse parking heeft een...

Meer informatie

Parking

Hotel Bero heeft een samenwerking met de ondergrondse Indigo parking Zeedijk op 100m van het hotel. Hierdoor kunt u aan een verminderd tarief parkeren bij Indigo Zeedijk. Dit is naargelang beschikbaarheid de dag zelf en kan nooit gegarandeerd worden. Bij uw check-in kunt u aan de receptie vragen of er nog beschikbaarheid is. Indien er nog beschikbaarheid is krijgt u, mits het betalen van een waarborg, een toegangskaartje mee voor de parking. U krijgt uw waarborg terug als u het kaartje voor 12u terug afgeeft aan de receptie. Let op, u hebt dit kaartje nodig om uit de parking te kunnen rijden.

Deze beveiligde ondergrondse parking heeft een maximale hoogte van 2m10 en is toegankelijk voor mindervaliden. Er zijn oplaadpunten aanwezig voor elektrische wagens. Plaatsen tegen betaling en naargelang beschikbaarheid. 

Kapucijnenstraat 58

8400 Oostende

Wij zijn niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen in en rond Hotel Bero en/of in de parking.

Contacteer Ons
Parking

Rolstoelvriendelijk

Hotel Bero draagt het Vlaams A-label voor toegankelijk toerisme
Via een hellend vlak wordt het onthaal bereikt en de ontbijtruimte is vlot toegankelijk.

Twee ruime liften bedienen alle verdiepingen.
Het hotel beschikt over 6 rolstoeltoegankelijke kamers met voldoende circulatieruimte die tevens voorzien zijn van brede deuren en een aangepaste badkamer. 

Bij de vergaderzaal op de eerste verdieping is een aangepast toilet aanwezig.
 

Contacteer Ons
Rolstoelvriendelijk

Toegang Hotel

De toegangsdeur tot Hotel Bero wordt gesloten tussen 22u en 7u. Indien u voor een gesloten deur staat kunt u steeds aanbellen via de bel aan de rechterkant van de deur. Zo kunt u de nachtwaker via de parlofoon bereiken en hem vragen om u binnen te laten. Hiernaast ziet u een foto van de bel met de drukknop in het blauw omcirkeld.

Toegang Hotel
Privacy & Disclaimer |

Wij gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Meer informatie
Ik snap het!