Contact
Seminaries

Seminaries

Comfortabel vergaderen tijdens een intensieve brainstorming of een interessante opleiding, leidt ongetwijfeld tot productievere resultaten. Hotel Bero in Oostende is dan ook het perfecte adres voor vergaderingen of kleine en middelgrote seminaries aan de Belgische kust. Onze jarenlange ervaring staat telkens borg voor een perfect verloop van om het even welke meeting aan zee.

Indien u dit wenst, bezorgen wij u graag onze brochure met verschillende seminarieforfaits.  Wij staan uiteraard ook klaar om een voorstel op maat samen te stellen.  Beter nog, maak gerust een afspraak voor een rondleiding. Het is de beste manier om u ervan te vergewissen dat Hotel Bero de perfecte locatie is voor uw meeting of seminarie in Oostende.

Vergaderzalen

Onze 3 vergaderzalen, allen met natuurlijk daglichtzijn uitgerust met airco en gratis highspeed wifi.

In de zaalhuur zijn ook volgende zaken inbegrepen:

  • Flipchart en witbord met viltstiften
  • Projectiescherm
  • Koffie, thee, plat & spuitwater
  • Pen, papier en muntjes
  • Beamer
  • TV-PC
  • Audio installatie met microfoons
  • Mogelijkheid tot videoconference
  • ...

Wij verzorgen ook de lunch tijdens uw seminarie. Diner kan ook mits reservatie op voorhand. ( minstens 2 weken )

Voor alle mogelijkheden, contacteer Sales@hotelbero.be 

Toch iets anders in gedachten?

Bekijk onze vergaderzalen

Uw partner voor uw Syndic vergaderingen

Uw partner voor uw Syndic vergaderingen

Westhinder

Westhinder

Vindictive Lounge

Vindictive Lounge

Lindores Lounge

Lindores Lounge

Parking

Hotel Bero heeft een samenwerking met de ondergrondse Indigo parking Zeedijk op 100m van het hotel. Hierdoor kunt u aan een verminderd tarief parkeren bij Indigo Zeedijk. Dit is naargelang beschikbaarheid de dag zelf en kan nooit gegarandeerd worden. Bij uw check-in kunt u aan de receptie vragen of er nog beschikbaarheid is. Indien er nog beschikbaarheid is krijgt u, mits het betalen van een waarborg, een toegangskaartje mee voor de parking. U krijgt uw waarborg terug als u het kaartje voor 12u terug afgeeft aan de receptie. Let op, u hebt dit kaartje nodig om uit de parking te kunnen rijden.

Deze beveiligde ondergrondse parking heeft een maximale hoogte van 2m10 en is toegankelijk voor mindervaliden. Er zijn oplaadpunten aanwezig voor elektrische wagens. Plaatsen tegen betaling en naargelang beschikbaarheid. 

Kapucijnenstraat 58

8400 Oostende

Wij zijn niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen in en rond Hotel Bero en/of in de parking.

Contacteer Ons
Parking

Rolstoelvriendelijk

Hotel Bero draagt het Vlaams A-label voor toegankelijk toerisme
Via een hellend vlak wordt het onthaal bereikt en de ontbijtruimte is vlot toegankelijk.

Twee ruime liften bedienen alle verdiepingen.
Het hotel beschikt over 6 rolstoeltoegankelijke kamers met voldoende circulatieruimte die tevens voorzien zijn van brede deuren en een aangepaste badkamer. 

Bij de vergaderzaal op de eerste verdieping is een aangepast toilet aanwezig.
 

Contacteer Ons
Rolstoelvriendelijk

Toegang Hotel

De toegangsdeur tot Hotel Bero wordt gesloten tussen 22u en 7u. Indien u voor een gesloten deur staat kunt u steeds aanbellen via de bel aan de rechterkant van de deur. Zo kunt u de nachtwaker via de parlofoon bereiken en hem vragen om u binnen te laten. Hiernaast ziet u een foto van de bel met de drukknop in het blauw omcirkeld.

Toegang Hotel
Privacy & Disclaimer |

Wij gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Meer informatie
Ik snap het!