Top

Whisky > Ruime selectie van 45 single malts

Ruime selectie van 45 single malts

Enkele aanraders uit onze selectie:

* Hotel Bero Founder selection #1 Blended malt 46,7%
  80 flessen 

Een blended malt whisky van 3 vaten waarvan de oudste dateert uit de jaren 70, de twee andere uit de jaren 80 en 90. Een must om te proeven in de bar; old style whisky met een vol romige zoete afdronk. De sherryvaten waarin deze whisky gerijpt is komt echt door in de smaak.

* Ardbeg 10 46%

De instap en basis single malt van Ardbeg op het eiland Islay, voor de turf freaks. Citrus, medicinaal achtige smaak met veel turf in de afdronk.

* Laphroaig 10Y 

Krachtige turf whisky met assige smaak. You hate it or you love it; geen compromis mogelijk. 

Klik hier voor nog meer aanraders. 

Klik voor meer info of foto’s

Geert Bero, de zaakvoerder van het hotel, leert u graag de geneugten van de Malt Whisky ontdekken.  Hij is één van de weinigen in de Benelux die lid is van de Scotch Malt Whisky Society en van het whiskygenootschap Lindores. De ideale gids dus om u in te wijden in de verfijnde wereld van deze godendrank.

Onze gezellige Lindores Whisky Lounge leent zich uitstekend om een klassevolle degustatie te organiseren. Ideaal om na een productief seminarie, een geslaagde presentatie of een intensieve brainstormsessie de dag op een heerlijke manier af te sluiten.

Een whiskydegustatie is steeds op aanvraag en is enkel mogelijk tijdens de week.  De prijs bedraagt 55 euro per persoon en is mogelijk voor groepen van 10 tot 16 personen.  Een degustatie duurt ongeveer 2 uur en omvat een inleiding in de wereld van deze hemelse drank, een degustatie van 5 verschillende Schotse single malt whisky's inclusief water tussendoor en de zaalhuur.

Arrangementen

Blijf op de hoogte van alle Bero acties!

Volg Hotel Bero

Heeft u vragen voor Hotel Bero?

Wij maken gebruik van cookies

De website van hotel Bero maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie