Top

Whisky

Whisky, een verfijnde godendrank

Na een heerlijke wandeling of een drukke seminariedag, kan een glaasje whisky wonderen doen. Wist u dat deze godendrank bovendien goed is voor de gezondheid? Het is goed voor uw hart, vermindert stress en verlengt zelfs uw levensduur.

Probeer dus zeker eens één van de ruim 45 uitgelezen single malt whisky's die wij aanbieden. Hotel Bero is trouwens de enige plaats in België waar u kunt proeven van de selecte Cask Strength Whisky’s van de Malts of Scotland. In 2013 won ons hotel dan ook de award van Beste Whiskybar van België.

Geert Bero, onze zaakvoerder, is een van de weinigen in de Benelux die lid is van de Scotch Malt Whisky Society en het whiskygenootschap Lindores. Hij leert u graag de verfijnde wereld van deze drank appreciëren. Onze Lindores Whisky Lounge is de ideale locatie om een whiskydegustatie met uw vrienden of collega’s te organiseren. Klik hier voor meer informatie over de whiskydegustaties in ons hotel.

U kunt ook genieten van ons Whisky arrangement. Deze aanbieding omvat onder andere 1 overnachting in ons hotel voor 2 personen, vrij gebruik van onze sport- en wellnessfaciliteiten en een degustatie van 3 heerlijke single malt whisky’s. Geïnteresseerd? Ontdek onze arrangementen.

Klik voor meer info of foto’s

Geert Bero, de zaakvoerder van het hotel, leert u graag de geneugten van de Malt Whisky ontdekken.  Hij is één van de weinigen in de Benelux die lid is van de Scotch Malt Whisky Society en van het whiskygenootschap Lindores. De ideale gids dus om u in te wijden in de verfijnde wereld van deze godendrank.

Onze gezellige Lindores Whisky Lounge leent zich uitstekend om een klassevolle degustatie te organiseren. Ideaal om na een productief seminarie, een geslaagde presentatie of een intensieve brainstormsessie de dag op een heerlijke manier af te sluiten.

Een whiskydegustatie is steeds op aanvraag en is enkel mogelijk tijdens de week.  De prijs bedraagt 55 euro per persoon en is mogelijk voor groepen van 10 tot 16 personen.  Een degustatie duurt ongeveer 2 uur en omvat een inleiding in de wereld van deze hemelse drank, een degustatie van 5 verschillende Schotse single malt whisky's inclusief water tussendoor en de zaalhuur.

Arrangementen

Blijf op de hoogte van alle Bero acties!

Volg Hotel Bero

Heeft u vragen voor Hotel Bero?

Wij maken gebruik van cookies

De website van hotel Bero maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie