Top

Over Hotel Bero

Welkom bij Hotel Bero in Oostende

Aan het roer staat de vierde generatie van de familie Bero. Bij ons overnacht u in ruime en comfortabele 4-sterrenkamers. Na recente investeringen is ons hotel bovendien het meest milieuvriendelijke van de stad. Het zwembad en de wellnessfaciliteiten vormen eveneens een groot gratis pluspunt. In onze gezellige "On the Rocks" bar met Lindores Whisky Lounge kan men 24/24u terecht voor een drankje. Wij bieden er ruim 45 uitgelezen single malt whisky's aan en behoren zo tot de beste whiskybars van de Benelux.

Wij verwennen trouwens niet enkel gasten die bij ons op vakantie zijn. Ook zakenreizigers kunnen onze snelle en professionele service wel smaken. Hotel Bero biedt eveneens heel wat troeven voor de organisatie van kleine en middelgrote seminaries aan de Belgische kust. Onze jarenlange ervaring staat telkens borg voor een perfect verloop van om het even welke meeting aan zee.

Hotel Bero is centraal gelegen, op enkele stappen van het strand, het beschermde Westerstaketsel, het Zeeheldenplein, de Visserskaai, het Casino-Kursaal, musea, verkeersvrije winkelstraten en vele gezellige restaurantjes en cafés. Ook het station ligt op amper 10 minuutjes wandelen van het hotel. De ideale locatie dus om Oostende te ontdekken.

Werp uw anker uit in Hotel Bero, kom bij de familie en word een Bero!

Arrangementen

Blijf op de hoogte van alle Bero acties!

Volg Hotel Bero

Heeft u vragen voor Hotel Bero?

Wij maken gebruik van cookies

De website van hotel Bero maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie