Top

Onze waarden

Onze waarden

Onze missie
Door middel van persoonlijke en professionele service, gekoppeld aan optimaal comfort en moderne faciliteiten, willen we al onze gasten op een duurzame manier van een excellent verblijf laten genieten. We willen ook een betrouwbare partner zijn voor de bedrijven waarmee we samenwerken.

Onze visie
Door voortdurend op kwaliteitsvolle en duurzame wijze te blijven investeren, willen we aan de steeds hogere verwachtingen van onze gasten blijven beantwoorden.  We streven ernaar om het hotel met de beste prijs-kwaliteitsverhouding te zijn en zo ook de eerste keuze te zijn voor iedereen die in Oostende van een optimaal verblijf wenst te genieten. Daarnaast willen we in onze sector een voortrekkersrol blijven spelen op vlak van duurzaamheid.

Via onze kwaliteitsbelofte streven we ernaar om onze missie en visie elke dag opnieuw in praktijk te brengen en onze slogan "Passionate about hospitality" alle eer aan te doen.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Bij Hotel Bero vinden we het eveneens belangrijk om onze verantwoordelijkheid tegenover de maatschappij op te nemen. Daarom hechten we veel belang aan duurzaamheid op drie vlakken: people, planet en profit.  We engageerden ons dan ook om deel te nemen aan het begeleidingstraject d.o.start.  Dit is een light versie van het West-Vlaams Charter Duurzaam Ondernemen op maat van de kmo.  Voor meer info, klik hier.

Arrangementen

Blijf op de hoogte van alle Bero acties!

Volg Hotel Bero

Heeft u vragen voor Hotel Bero?

Wij maken gebruik van cookies

De website van hotel Bero maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie