Top

Faciliteiten > Fit spa > Fitness

Fit & Sauna

Kom tot rust in Ninfea
Als hotelgast kunt u gratis genieten van ons wellnesscenter Ninfea met sauna, biosauna, stoombad, infraroodzitbank, relaxruimte en regendouches. Ook het zwembad en de fitnessruimte staan helemaal tot uw beschikking.

Wellness
Hotelgasten hebben van 17u tot 22u vrije toegang tot onze wellnessfaciliteiten.  Wegens hygiënische redenen is die enkel toegankelijk zonder badkledij. Badjassen en badhanddoeken zijn te verkrijgen aan de receptie. Voor de badjassen vragen we een huur van 5 euro per badjas en een waarborg van 25 euro. Badhanddoeken zijn gratis ter beschikking, mits een waarborg van € 10.

Indien gewenst kunt u de wellness reserveren voor een privémoment tussen 9u30 en 16u30. De prijs bedraagt dan 25 euro per persoon voor 2 uur inclusief mineraalwater en gebruik van badjas, badhanddoek en slippers.

Zwembad
Het zwembad is doorlopend open van 7u tot 22u en het water heeft een constante temperatuur van 26 °C. In het zwembadgedeelte is het dragen van badkledij verplicht.

Fitness
De fitnessruimte is eveneens doorlopend open van 7u tot 22u en u kan er terecht voor zowel cardio- als voor spieroefeningen.

Arrangementen

Blijf op de hoogte van alle Bero acties!

Volg Hotel Bero

Heeft u vragen voor Hotel Bero?

Wij maken gebruik van cookies

De website van hotel Bero maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie