Top

Stimuleren van duurzaam vervoer

Stimuleren van duurzaam vervoer

Wij willen niet alleen zelf het goede voorbeeld geven door te opteren voor een hybride wagen als bedrijfswagen.  Via Happy Trip willen we het onze gasten ook gemakkelijk maken om voor hun verplaatsing naar Oostende voor het openbaar vervoer te kiezen.  Voor meer info en reserveringen klik hier.

3 redenen voor een Happy Trip

1. Duurzaam op vakantie

De toeristen zijn zich vandaag meer bewust van hun ecologische voetafdruk. Happy Trip biedt de perfecte oplossing: de zee waar je ook zonder auto een heerlijke vakantie kan doorbrengen. Vakantiegangers per trein zorgen voor minder files, minder parkeerproblemen en een mooier openbaar domein. Dichtbij vakanties zijn sowieso een goed idee voor wie begaan is met het milieu en met de trein is het helemaal top: de CO2-impact van een vliegreis naar Barcelona is 80 keer groter dan een weekendje naar zee met de trein.

2. Duurzaam, maar helemaal niet duur

Reizen met Happy Trip is ook supervoordelig. Je betaalt voor de trein slechts 9,80 € per persoon heen én terug vanuit om het even welk Belgisch station. Kinderen tot 12 jaar reizen bovendien gratis. Voor een gezin met 3 kinderen betaal je dus minder dan 1 dag parkeren! Een ticket voor bus of tram kost slechts 1,60 € (standaard tarief 3 €) per rit. Tickets van De Lijn zijn verkrijgbaar aan de receptie.

3. Het is heerlijk relax

Boekje lezen, filmpje bekijken, podcast beluisteren of gewoon soezend door de ramen staren terwijl Vlaanderen voorbij glijdt. Of misschien met de (klein)kinderen een gezelschapsspel spelen? Voor hen is de treinreis sowieso een feest.

Klik voor meer info of foto’s

Arrangementen

Blijf op de hoogte van alle Bero acties!

Volg Hotel Bero

Heeft u vragen voor Hotel Bero?

Wij maken gebruik van cookies

De website van hotel Bero maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie