Top

Gezond binnenklimaat

Gezond binnenklimaat

Zoals u ondertussen al weet, is hotel Bero het meest milieuvriendelijke hotel van Oostende en werd er reeds heel wat geïnvesteerd om onze ecologische voetafdruk zoveel mogelijk te beperken.  Vandaag willen we nog een stap verder gaan en ook het "binnenklimaat" aanpakken zodat onze gasten tijdens hun verblijf kunnen genieten van een gezonde luchtkwaliteit.

In een gesloten omgeving zoals hotels en kantoren worden er namelijk dagelijks allergenen, schadelijke bacteriën en schimmels door mensen binnen gebracht en geproduceerd.  Deze bevinden zich op talloze oppervlakten zoals deurklinken, bedden, tapijt, ... en zitten ook in de lucht die we inademen.  De circulerende werking van de luchtkanalen is het geliefkoosde transport voor al dit "onzichtbare vuil".  Er bestaan echter micro-organismen (probiotica) die onzichtbare vervuiling en toxische stoffen zuiveren.  Ze reinigen permanent alle oppervlakten en objecten in een gebouw alsook de moeilijk bereikbare ventilatiekanalen.

Via de geautomatiseerde modulaire systemen van Takeair worden deze positieve micro-organismen herhaaldelijk in het binnenklimaat verspreid.  Na verloop van tijd komen onze probiotische vrienden in de meerderheid en worden de vijandige organismes verdreven.  Zo wordt op een natuurlijke wijze een gezond en hygiënisch binnenklimaat gecreëerd die onze medewerkers en onze gasten ten goede zal komen.  Vooral voor mensen met een allergie of ademhalingsstoornis betekent dit een wereld van verschil.

In de Verenigde Staten en in Groot-Brittannië is het gebruik van probiotica voor een beter binnenklimaat reeds meer ingeburgerd maar op het Europese vasteland is hotel Bero het 1ste hotel dat het extra comfort van Takeair aan zijn gasten aanbiedt.  Wij blijven aldus in de sector een voortrekkersrol spelen voor wat betreft de gezondheid van onze gasten.  Bekijk hier het filmpje op Focus-WTV. 

Klik voor meer info of foto’s

Arrangementen

Blijf op de hoogte van alle Bero acties!

Volg Hotel Bero

Heeft u vragen voor Hotel Bero?

Wij maken gebruik van cookies

De website van hotel Bero maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie