Top

AED-toestel aan de receptie

AED-toestel aan de receptie

Hotel Bero wil graag positief meewerken om van Oostende een meer hartveilige stad te maken.  Door de aankoop van een AED-toestel geeft het hotel zelf het voorbeeld en wordt het meteen het hartveiligste hotel van Oostende.

Een AED of automatisch externe defibrillator is een draagbaar toestel dat bij levensbedreigende hartritmestoornissen, na analyse automatisch een elektrische schok aan het hart toedient.  Daarna begeleidt het toestel de hulpverlener verder bij de reanimatie via gesproken instructies voor hartmassage en beademing.  Het vergroot aanzienlijk de overlevingskans bij mensen die een hartstilstand krijgen.  “Het toestel is niet goedkoop maar als we er één leven mee kunnen redden, dan was de investering al de moeite waard”, zegt Serge Slegers, Sales Manager van het hotel.

De defibrillator staat niet enkel ten dienste van hotelgasten, in noodgevallen kunnen omwonenden en passanten er eveneens beroep op doen.  Daarom is het handig dat hotel Bero dag en nacht geopend is, het toestel is aldus 24/24u publiek bereikbaar.  Ook de ligging van het hotel is ideaal: pal in het stadscentrum en vlakbij het Zeeheldenplein waar steeds meer evenementen worden georganiseerd.

Klik voor meer info of foto’s

Arrangementen

Blijf op de hoogte van alle Bero acties!

Volg Hotel Bero

Heeft u vragen voor Hotel Bero?

Wij maken gebruik van cookies

De website van hotel Bero maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie