Top

Reviews

Schrijf hier uw beoordeling

Hartelijk dank om voor Hotel Bero te kiezen tijdens uw recente verblijf in Oostende.

We zouden het zeer op prijs stellen indien u een korte beoordeling over ons zou willen schrijven. Onze gasten vertellen ons vaak hoe nuttig het is om vóór hun bezoek de ervaringen van anderen te lezen. Bovendien zijn wij altijd benieuwd om te vernemen wat u goed vond bij ons en wat we nog kunnen verbeteren.

Alvast bedankt en we hopen dat u opnieuw voor Hotel Bero kiest wanneer u de volgende maal naar Oostende komt.

Met gastvrije groeten
Familie Bero & medewerkers










* Verplichte velden

Het verwerken van recensies kan even tijd in beslag nemen.

Lees hier de beoordelingen van andere gasten

Gemiddelde score:
Datum verblijf: 16 april 2017

Ok

Gepost door: Vereecken barbara
Datum verblijf: 15 april

Zeer goed.

Gepost door: Conny Bot
Datum verblijf: 24/01/2017

"Familiaal kader met professionele aanpak = Top !"

Wij boekten een seminarie met het management van ons bedrijf en werden vanaf de 1ste minuut perfect onthaald en op onze wenken bediend. Het familiale kader met de professionele aanpak resulteerde in een zeer vruchtbare meeting voor het bedrijf. Na een ontspannen avond en een welverdiende nachtrust, konden we er door het verzorgd ontbijt opnieuw tegenaan. TOP !
(bron TripAdvisor)

Gepost door: kristof2017
Datum verblijf: 22/01/2017

"Weekend weg"

Wat een leuk hotel! Proper, uitmuntend ontbijt en onze ecology kamer was ruim en super proper. Een grote badkamer met inloop douche en een 2de toilet. Enkel hou ik niet van een boxspring, maar dat is persoonlijk. Een heerlijk zwembad dat vreemd genoeg precies niet gebruikt werd. We gaan nog even de sauna uittesten die je privé kan afhuren voor 25€/pp.
In ieder geval hebben wij met volle teugen genoten van ons vrij weekend in Oostende!
(bron TripAdvisor)

Gepost door: 422ivos
Datum verblijf: 16/01/2017

"Heerlijk rustige sfeer midden in het centrum"

Mooi knus hotel met classic en nieuwe eco kamers. Mooie welnesd met zwembad ... super bar en whiskeybar ... Goed voor zakelijk als prive verblijf zeer aardig personeel met goede kennis. Hotel ligt een straat achter de boulevard/kust dus nog een extra pluspunt. Om de hoek heerlijk eten bij Den Artiest
(bron TripAdvisor)

Gepost door: DanielWilleke
Datum verblijf: 04/01/2017

"Eindejaars Weekend"

2 overnachtingen genomen, inclusief ontbijt eindejaar (vrijdag - zondag) Standaard-2 persoonskamer was goed, op enkele kleine details na. Voorzien van separaat ligbad + Douche Ontbijt was van hoog niveau + uitgebreid Zeer vriendelijk onthaal + bediening Gratis gebruik van binnen-zwembad + sauna !
(bron TripAdvisor)

Gepost door: Michiel D
Datum verblijf: 02/01/2017

"Rust"

Aangenomen voor inchecktijd. Vroeger inchecken blijkbaar geen probleem. Het meubilair is wat aan de oude kant. Het is wel netjes en duidelijk onderhouden. Het is heel rustig in het hotel. Leuk zwembad en welness. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Aanrader!
(bron TripAdvisor)

Gepost door: davyv2017
Datum verblijf: 13/12/2016

"Leuk, degelijk hotel!"

Propere kamer, leuke wellness en prima ontbijt met hulpvaardig personeel! Op wandelafstand van toffe cafes, restaurants en bezienswaardigheden. We moesten wel parkeren op een publieke parking wat het wat duurder maakte maar dat was dan ook zo wat het enige minpunt...
(bron TripAdvisor)

Gepost door: stefaanv62
Datum verblijf: 12/12/2016

"Heel flexibel naar organisatie toe"

In kader van B2B startactiviteit langs geweest met 2 groepen van ca. 15 deelnemers. Nabijheid van het strand is een pluspunt zeker als je kijkt voor de organisatie van teambuildings. Ook naar het hotel toe alleen maar pluspunten: zijn heel flexibel naar organisatoren toe. Indien je last-minute iets gewijzigd wil hebben, dan gebeurt dit onmiddellijk en met de glimlach. Ook de kamers zijn tiptop naar hygiëne toe. Ook de samenwerking met hun externe cateraar verliep vlekkeloos.
(bron TripAdvisor)

Gepost door: Voka W
Datum verblijf: 25/11/2016

"Top !"

Prachtig hotel met uitstekende ligging. Vriendelijk onthaal en perfecte service. Mooie zeer nette kamer en lekker uitgebreid ontbijtbuffet. Zalig relaxen en genieten van de wellness! Een absolute aanrader !
(bron TripAdvisor)

Gepost door: Rita V
Datum verblijf: 23/11/2016

"Aanrader"

Heel propere kamers met heerlijke bedden en zachte kussens waardoor men heel comfortabel de nacht doorbrengt. In de ochtend volgt dan het heerlijke ontbijtbuffet!Het is altijd een leuke ervaring om hier te overnachten!
(bron TripAdvisor)

Gepost door: 539bartv
Datum verblijf: 15/11/2016

"Prima hotel"

Hotel voldeed gedeeltelijk aan onze wensen. Kamer was groot genoeg, mooie afgeschermde badkamer met douche. Alles was proper. In het ontbijt mocht wat meer variatie zijn, drie dagen achter elkaar hetzelfe!
(bron TripAdvisor)

Gepost door: vandenrijn
Datum verblijf: 15/11/2016

"Eerste bezoek"

Fijn hotel, Medium groot en toch familiar. Ruime , moderne kamer ( ecologie ). Correct ontbijt en checkout. Garage met brengen en halen auto is mogelijk. Correcte prijs/kwaliteit verhouding. Dicht bij zee en promenade
(bron TripAdvisor)

Gepost door: 571axelv

Arrangementen

Blijf op de hoogte van alle Bero acties!

Volg Hotel Bero

Heeft u vragen voor Hotel Bero?